5. joulukuuta 2014

5. Lemppari ruokapaikkaa

1. Fuddruckers on hampparimesta, josta mä tykkään tosi paljon koska siellä saa koota hampparinsa ite! Eli sulle annetaan käteen rapeeks paistettu sämpylä ja pihvi joihin ite saa käydä buffet-tyylisesti valkkaamassa sisällykset. Parasta! Ja plussaa tosiaan myös siitä, että sämpylät on rapeita. 
2. Chipotle Mexican Grill pääty täpärästi kakkossijalle, vaikka oonkin syöny siellä heittämällä eniten tähän mennessä. Nimensä mukaan tää meksikolainen paikka tarjoo mm. ihan superhyviä burritoja ja burrito bowleja eli vähän niinko salaatteja. Täälläkin saa ite valkata että mitä kaikkeee haluu ateriaansa sisällyttää, että ottaako burritoonsa mitä riisiä, papuja, minkälaista lihaa ja mitä kasviksia. Ja hei täähän on melkeen jopa terveellistä! 
3. Five Guys jatkaa hampparilinjaa mutta poikkeaa täääysin Chipotlen lähes terveellisestä linjasta. Five Guysin hampparit maistuu ihan ite tehdyiltä ja suoraan sanottuna melkeen tihkuu rasvaa. Nää hampparit on just sellasia grillikioski-tyyppisiä ja usein tuolla käydessä muut asiakkaat on aika pitkälti jonkinsortin raksa/rekkakuskikansaa sillä hampurilaiset ei tosiaan oo ihan kevyimmästä päästä.. Mut makunsa puolesta nää kuuluu kärkijoukkoihin! Ja täällä ranskalaisia saa aina ihan sikana haha. 
4. Noodles & Company on vähän erilainen paikka keittoineen, salaatteineen, sandwitcheineen ja pasta-annoksineen, mutta yhtälailla superhyvä! Vaikka yleensä en valkkaa ravintoloissa mitään pastajuttuja, niin näiden Pad Thai löytyy about aina mun lautaselta täällä käydessä. 
5. Cheesecake Factory löytyy mun listoilta myös, koska eihän sitä nyt voi olla mainitsematta kun puhutaan parhaista ruokapaikoista täällä! Ihan jo niiden juustokakkujenkin takia... Täällä parasta on isot annokset ja no, ne juustokakut. On ruokakin tosi hyvää, mutta mun mielestä kuitenkin aika sellasta perus normiravintolaruokaa, sillä siinä missä edelliset on enemmänkin pikaruokapaikkoja niin tää on kuitenkin enemmän ravintolamainen, vaikka täälläkään ei hinnat oo päätähuimaavia. 
Parasta noissa kaikissa siis on, että ruokailun hinnat huitelee CFfää lukuunottamatta kympin tienoilla juomineen päivineen. Ei oo siis hinnalla pilattu eikä maussa ja usein koossakaan säästelty! Kyllä kelpaa kerätä kiloja täällä, sen mä vaan sanon, sillä voisin jatkaa tätä hyvien ruokapaikkojen luettelua vaikka kuinka pitkään... Ottaen nimittäin huomioon että oon ollu täällä "vasta" melkeen kolme kuukautta, niin oon ehtiny syömään aika monessa eri paikassa jo!

4 kommenttia:

  1. Omg sulla on aikalailla samat suosikit kuin mulla ja en kestä, hirvee ikävä noita! Täällä Suomessa mussutetaan perunaa vaan eri muodoissa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha no mut ne onki parhaita!! Itekin tuun varmaan Suomessa sit ikävöimään ruokaa ihan hulluna, vaikka nyt kyllä varmaan ikävöisinkin perunoita jos meillä ei syötäis niitä ollenkaan:-D

      Poista
  2. Namnam just tulin cheesecake factorysta ite ;D mut joo, noissa hampparimestoissa en oo käynykää, esim toi five guys näyttää tosi hyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen oooikein lämpimästi, mee ihmeessä testaamaan jos tulee tilaisuus:-)

      Poista