15. joulukuuta 2014

1516. Pommi

Tällä kertaa mä räjäytän puhelimen kuvasaldon parin viikon ajalta tähän kaiken kansan nähtäväks nyt kun ei oo tullu jaettua näitä puhelimen räpsyjä pitkään aikaan. Päivitetääs siis blogikin kuvarullan kanssa samalle aikavyöhykkeelle, joten tässäpä näitä kuvia nyt olis: 
1. Naama kuudelta aamulla ja näkymä tuntia myöhemmin 2. Samixiiii! Muilla menee niin et lapset matkii auppareita ja haluu olla kun ne, mut meikä seuraa 4vn kengänjäljissä 3. Oon nyt eläny muka terveellisemmin minimoimalla mättöruokailut ja kokkailemalla päivisin aina välillä itelleni ruokaa (kuvan epäilyttävä mössö sisältää spagettia ja avokaadoa) 
4. Bongaa kuvasta Fazerin sinistä, karjalanpiirakkaa ja glögiä 5. Täällä ehti kiitospäivän tienoilla olla hetken jo luntakin, mutta ne lähti kyllä yhtä nopeesti kun tulikin 6. Todistusaineistoa siitä kun mun alamäki alko; Ekaa kertaa normilegginseissä julkisella paikalla. 
7. Thanksgiving-ruokaa<3 Ei tosin ollu mulle mikään superwow-elämys kun meillä on muutenkin aika samanlaista ruokaa 8. Ikeaaaa 9. Mä nauroin niiiiin paljon ettei mitään rajaa! Loistava sunnuntai-ilta
10. Pari viikkoo sitten mulla oli ihan huippu maanantai, mut sit kaikki lapset oli kuin yhteistuumin ihan maanantaimasiksissa kuten huppuun verhoutunu juniori osottaa 11. Jee Suomi ja linnanjuhlat 12.  Tältä näytti meiän piparkakkutalo-pajalla viime viikon ajan 13. " learn finnish with Santa" 14. Joudun nyt pyörtämään sanani ja ikuisen kahvivihan, sillä perjantaina sain puolvahingossa Starbucksissa "kahvin" (chestnut praline mocha) sekä maistoin Päivin "kahvia" (salty caramel mocha) JA NE OLIKIN HYVIÄ!!! Lähinnä koska ne maistu enemmän kaakaolta kun kahvilta, mutta silti! 
15.
Welcome to my world - työnkuvaani kuuluu myös mm. Kiipeilytelineenä sekä hevosena toiminen perinteisten piilosleikkien lisäks. 16. Kokoa ja väriä löytyy! Ulkonäkö ei ehkä ihan vastaa omaa skandinaavista yksinkertaisuutta suosivaa silmääni, mutta onhan toi söpö ja koristelijoidensa näkönen! 17. Käytin eilen ihan liikaa rahaa Bare Mineralsin meikkeihin, mutta on noi kyllä joka dollarin arvosia. Ihanaa päästä taas käyttään kunnon mineraalipuuteria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti