15. joulukuuta 2014

14. Rottakoe

Mitä tapahtuu kun laitetaan sosiaalisissa kanssakäymisissä kaikinpuolin kömpelö ja small talkissa sutjakkaasti sluibaileva suomityttö keskelle muutaman viinilasillisen nauttinutta hilpeää kovin perinjuurin stereotyyppistä ja keski-ikäisistä koostuvaa naapuruston illanviettoa?
Hypoteesi: Kättelee vieraat kohteliaasti leveän hymyn kera ja vakuuttaa viihtyvänsä erinomaisesti, hymyilee vähän lisää ja karistaa täti-ihmiset kannoiltaan hakemalla ruokaa jonka jälkeen vetäytyy taka-alalle, sulautuu varjoihin ja sniikkaa oman huoneen ylhäiseen yksityisyyteen. 

Todellisuudessa kotikenttäedusta nauttiva epäsosiaalisuuden multihuipentuma varustautui pukeutumalla mustaan mahdollistaen mahdollisen varjoihin vetäytymisen ja suunnitteli pakoreitin jo päiviä ennen h-hetkeä, mutta kun aika koitti niin small talkin surkein sönköttäjä löysi itsensä niinkin uppoutuneena keskustelemasta keski-ikäisten naapureiden kanssa että taskussa 8 kertaa soinut puhelin ei auttanut paikalle saapunutta suomivahvistusta pääsemään sisälle. Success, vai mitä Päivi?

1 kommentti: