10. joulukuuta 2014

10. Vedenpitävää jenkkifaktaa

1. Parhaat kynttilät tulee aina lasipurkissa (Yankee Candles<333)
2. Parasta on käyttää yliopiston, lempparijoukkueen tai oman harrastustiimin logoin varustettuja vaatteita. Aina. Ja kaikkialla. Vaikka ne olis kuinka kulahtaneita (ja älkää kertoko näille: rumia).
3. Joulun ykkös"piparit" on sugar cookies eli sokerikuorrutetut vaaleet keksit, vaikka kaikkihan sen tietää et jouluna kuuluis syödä gingerbread-pipareita.
4. Autot koristellaan näin joulun alla myös esim. Ikkunoihin liimattavin poronsarvin ja keulaan lisättävän punasen nenän avulla, mutta ympäri vuoden niihin liimaillaan kaikenlaisia tarroja, joten liikennevaloissa saat selville edellä ajavan kuskin entisen yliopiston, koirien rodut ja lasten harrastukset. 
5. Loputtomien valmisruokien lisäks myös keksitaikinaa saa ostettua valmiina, kakkutaikina-mixiin lisätään vaan munat, maito sekä voi ja kaakaokin tulee valmiina tölkistä.
6. Jos on mahdollista valita autokaista-vaihtoehto, se valitaan! Oli kyse sitten pankista tai ruokapaikasta.
7. Kaupoista (ainakin täällä) löytyy erikseen peanutbutter&jellysandwich-hylly josta nää herkut kaikki kätevästi löytyy
8. Kaikkien tunteman haihauaarjuu-kulttuurin lisäks täällä on tapana kehua (tuntemattomia) paljon enemmän. Ihanat hiukset, vau mitkä kynnet, onpa kiva asu... Kiitti kaupankassat, tarhantädit, naapurit ja randomit kanssashoppailijat. 
9. Kaikkialla, siis ihan kaikkialla käyskennellään aina Starbucksin take away-kuppi kourassa.
10. Kaupat on harvoin missään yksinään, vaan samalla alueella on yleensä aina useempi kappale ruokakauppoja, kahviloita/ravintoloita ja muita putiikkeja. Kaikki on siis tosi kätevästi samalla alueella, paitsi että kauppojen ja parkkipaikkojen ollessa niin isoja on kauppaa vaihdettaessa melkeenpä liikuttava autolla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti