13. tammikuuta 2015

Yrjökaupunki

Maanantain kunniaks tarjoan teille harvinaista herkkua: oikeita kuvia! Ei, en tarkota iPhonen takakameralla otettuja kuvia jotka on viimeaikoina edustanu täällä laadukkaampaa kuvamateriaalia, vaan ihkaoikeella kameralla nappailtuja räpsyjä! Pitkästä aikaa otin nimittäin kamerankin matkakamuks kun lähettiin Georgetowniin sunnuntaina ja tältä näytti yrjöcityseikkailut (ruokailut) kameran linssin läpi:

Jonkin aikaa ympäriinsä käveltyämme alettiin kaivata ruokaa ja päädyttiin Good Stuff Eatery nimiseen hampparipaikkaan kun Päivi on vähän outo (pizza-kind-of-girl) eikä ollu syöny täällä viel ollenkaan jenkkihamppareita. Ruokaa oli hyvää ja syöminen kivaa, paikka oli söpö ja hinta suht halpa. Ei valittamista siis! Toi mun hamppari ei kyllä pärjäis missään kauneuskilpailuissa, mutta vitsi noi paistetut sienet ja sipulit sopi hyvin tohon burgeriin! Ite otin siihen kylkeen vielä sheikin koska pirtelö on parasta, mutta se oli siinä mielessä vähän virhe että oltiin jo etukäteen suunniteltu menevämme telkkarista tuttuun Georgetown Cupcakesiin kuppikakuille ja olin jo sen pirtelön jälkeen ihan makeeähkyssä mut hei kerrankos sitä. x365. Mutta tää paikka saa kyllä mun approval-stampin, suosittelen!
Ja ruokailtuamme suunnattiin sit kevyelle jälkkärille sinne Georgetown Cupcakesiin, tai siis eka jonotteleen siihen ulkopuolelle kun meiän eessä oli monen kymmenen ihmisen jono aina ulos asti eli eikun jatkoks vaan. Mä elän vähän tynnyrissä mitä tulee kaikenlaisiin reality-ohjelmiin, joten Päivi joutu mulle siinä jonotellessa selittään et miks me venataan ylihintasia cupcakeseja ulkona tyyliin pakkasessa, mutta hei tää puljuhan on ollu telkkarissa niin mitä vaan sen takia!!!  
Ei sillä siis et etteikö nää kuuluisat kakut kupeissa ois ollu hyviä, mut camooon, ne on cupcakeseja?!? Hyviä joo mutta kyllähän meikäläinenkin aina yhet kuppikakut pyöräyttää! Okei ei pyöräytä, mut periaattessa siis eihän noi sen kummempia nyt oo! Nojoo mun Oreo cookie cheesecake cupcake oli ihan taivaallinen!! Eikä siis mun boksiin eksyneet porkkana ja red velvet huonoja ollu missään nimessä. Suosittelen kyllä siis tätäkin paikkaa vaikka onhan toi vähä överihypetetty turremesta. Mut kukapa vois vastustaa söpöjä (ja hyviä) cupcakeseja?
Istahdettiin siellä mestoilla hetkeks alas maistelemaan meiän kuppikakkuja ja ottamaan kuvia, sillä noi oli niin makeita et ei noita jaksanu syödä paria haarukallista enempää (vaikka pohjalla ei ees ois ollu pirtelöö) eli me vaan närpittiin kaikkia vähän haha. Tästä jatkettiin makeeähkyssä sit vielä kiertelemään sinne sun tänne, mutta illan pimetessä kamera sai ottaa lepiä laukussa. 

Jaaa tähän päättyy food diary part17383, katellaan sit jos ens kerralla muistikortille tallentuis muitakin kun ruokakuvia, ettei käy sit niin et kotiin päädyttyä muut fiilistelee yhteiskuviaan sun muita tippa linsissä ja ite vaan kuolaan ruokakuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti