4. tammikuuta 2015

Just another saturday for common white au pairs

Yasssss lauantai, aamulla voi siis nukkua hyvällä omallatunnolla niin pitkään kun huvittaa. Siinä kymmenen kieppeillä oven takana sijaitseva sotatanner tömisee kuitenkin sen verran että enää ei viitti yrittää jatkaa unia vaan on aika ottaa ipsu käteen ja selata instagram läpi. Muiden somejen tsekkaus paljastaa jenkkibaelta tulleet viestit ja hei, se ehdottaa et vois treffata tänään vapaapäivän kunniaks! *sydänsilmäemoji*

Sängystä nouseminen helpottuu huomattavasti kun tiedossa on jotain kivaa, joten alta aika yksikön on pitsishortsiyöppeihin ja aamutakkiin verhottu takapuoli parkkeerattuna Ikean karvamatolle peilin eteen ja vielä nopeemmin on naamataulu maalattu edustuskuntoon. Youtuben kauneusgurujen ansiosta hiukset tarvii ainoastaan avata ja kiharatkin on kunnossa. Siinä laittautumisen tuoksinassa kotoa tullut viesti jää melkein huomaamatta, mutta onneks aamun aikataulussa on aikaa Skypettelyyn. Joo iskä, edelleen on kivaa. Ei, en oo kauheen kipee enää. Etkö oo päässy hiihtämään? Haaarmi......En ees oo ostanu viime aikoina mitään! Ai jouluruoka oli hyvää? No täällä sellasta ei ollu... Hei kiitti, meinaatko etten ois lihonu?
Kotikuulumisten jälkeen vähän whatssappailua jenkkibaelle ja suunnitelmien selkiytyessä pari duckface-peiliselfiee, auto alle ja Ed Sheeranin soidessa kohti cityä! Siellä sitten lempparitytsy kyytiin ja eka stoppi on Walmart, josta haetaan halpaa kosmetiikkaa ja tuoksukynttilöitä, koska au pair budjetti. Siellä kuitenkin vierähtää sen verran aikaa, että alkaa olla jo nälkä kaiken sen kiertelyn jälkeen joten otetaan suunnaks Cheesecake Factory jossa istutaan alas ja tilataan skinnylicious-listoja vilkasematta ihan oikeeta ruokaa ja vähän naureskellaan niille jotka syö vaan jotain salaattia kun ne on niin fit. Juustokakut jää kyllä isojen annosten takia välistä, mutta seuraavaks ajetaan hengailemaan Starbucksiin, jossa pitää vähän miettiä et mitä sitä tilais kun kahvi ei tuu siis kysymykseenkään kun on tultu kahvilaan. Onneks frappuccino ei petä koskaan ja näyttää aina hyvältä kuvissa! 
WiFistä nauttiessa vierähtää tovi jos toinenkin, mutta illan hämärtyessä päätetään lähtee hakemaan jälkkäriks frojoo! Vähän jukurttijätskiä kupin pohjalle ja päälle monta kauhallista karkkia - ja kaiken huipuks pari hedelmää että näyttää hyvältä instassa, koska tää spessu herkku on julkastava! Masut täynnä frojoo lähetään vielä maan päälliseen taivaaseen, Targettiin, jossa ollaan kun kun lapset lelukaupassa konsanaan ympäriinsä kierrellen kaikkee kimaltavaa, pinkkiä tai pörröstä hypistellen. Hihitellään siellä ehkä tunnin ajan ja poistutaan ostoskassisseissa tarroja ja uusia kyniä, että voidaan toteuttaa weheartitistä ja tumblrista bongattuja DIY-juttuja. 
Loppuillaks me jämähdetään Panera Breadin takkatulen ääreen lipittämään teetä ja smoothiee kunnes saadaan juorut juoruiltua ja kodit kutsuu. Ja nyt mä sit aion viettää alkuyöni netflixiä sängynreunaa kiertävien joukuvalojen sekä polaroid-kuvakollaasin alla katellen, kynsiä lakkaillen, weheartitissä inspiroituen ja Michael Korsin laukkuja&kelloja, Uggseja ja VSn yogapantseja tilaillen että saisin lookinkin päivitettyä common white au pair-lifestyleen sopivaks, koska Niket, Abercrombien pökät ja oversize-villapaita multa jo löytyy!

6 kommenttia:

  1. Iha huippu blogi sul:) miten muuten saat noi kuvat kaikki noin samankokosiks?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitti, kiva kuulla:-) HTML-koodeja muokkaamalla mä oon kikkaillu ne saman levysiks!

      Poista
  2. wouuu oot ihan hullun kaunis tossa ekassa kuvassa :--O !!!

    VastaaPoista
  3. Tämä postaus = <3 <3 <3 !! Oikeesti rakastan sun tyyliä miten kirjotat ja sun kuvat on aina niin ihania ja uus postaus piristää päivää joka kerta! :) Jatka samaan malliin pliis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kommentti = <3 kiitoskiitos, onpa kiva kuulla:-)

      Poista