19. tammikuuta 2015

Good morrrning Baltimoooore

Saatiin jonkin aikaa sitten Päivin kans päähämme et halutaan toteuttaa joku kiva, helppo&halpa viikonloppureissu lyhyellä varotusajalla jonnekin tähän suht lähelle nyt alkuun ja päätettiin sit lähtee Pinjalle Baltimoreen kun oltiin molemmat luettu sen blogia ja se vaikutti niin kivalta. Varokaa siis vaan muutkin suomalaiset bloggaavat aupparit, tullaan pian kylään! Tai no hommahan meni kyllä niin et Päivi ja Pinja oli samaan aikaan training schoolilla et ainoastaan mä olin se creepy stalkkeri joka vaan ilmesty oven taakse... No mut oli miten oli, viime viikonloppu vierähti siis naapuriosavaltiossa Marylandissa siellä Pinjan huudseilla!
Matkaan me lähettiin puolenpäivän tienoilla mutta saatiin about puolentoista tunnin matkaan upotettua useita tunteja kun tehtiin kaikenlaisia elintärkeitä stoppeja ja navikin ajatti vielä DCn läpi! Mutta perille päästyämme lähettiin hetkeks pyörimään ulos sillä illalla ohjelmassa oli Pinjan meksikoteemaset synttärit jotka sen hostit sille laitto pystyyn!
Ilmeeni kun Baltimore... Päivin ja mun hostit oli vähän silleen jahassss vai että meette Baltimoreen, sillä se on aika erilainen paikka:-D Tablettien ryöväyksenkin jälkeen poliisit nauro et ne todennäkösesti nuoret kriminaalit menee Baltimoreen myymään ne haha (en löytäny kyllä valitettavasti). Ei sillä et olihan siellä näihin meiän mestoihin verrattuna tosi eri näköstä, mutta mekin lähinnä hengailtiin Downtownissa ja Pinjan asuinalueella niin eihän niissä nyt ollu mitään!
Perjantai-ilta suju siis Pinjaa sen kamujen kanssa juhlien jee! Oli PINJAtat ja kaikki, ei yhtään pöllömpi ilta;-)
Lauantaina päädyttiin Starbucksin kautta downtowniin ja siellä viihdyttiinkin sit iltaan asti ympäriinsä kierrelen ja ylläripylläri syöden. 
Ja lauantai-illan (yön) fiilikset...
Sunnuntai me alotettiin vaan löllöilemällä ja mä ihan intopiukeena noiden eläimiä silitellen vaikka pahin koiraikävä onkin menny jo ohi. Siiitä me sitten valuttiin Towsoniin kauppakeskukseen kierteleen ja syömään jonka jälkeen illan hämärryttyä lähettiin me Päivin kanssa kohti kotikontuja ja hämmästeltiin kuinka lyhyt toi matka olikin kun ei pysähdelty turhia kokoaikaa haha. 
Kahen vikan kuvan ottamisen välissä on ehkä 10 sekuntia, ei meinaa kauaa kestäny ku vedeltiin toi kolmisteen nassuun vaikka kaikki olikin ihan täynnä. Viikonloppu oli ihan huippuhuikee, oli kiva nähä uusia paikkoja ja tavata uusia ihmisiä ja heittää pa...rasta suomiläppää!! Toivottavasti otetaan pian uusiks! 

Ps.
Oon ollu täällä enemmän tai vähemmän kuoleman kielissä kun heräsin eilen palkintona 4kk pretty much tipattomasta hirveimpään oloon ikinä. Mulla oli niin huono olo ettei oo koskaan ennen kyllä ollu ja kaiken kruunas tietty purjoilu pitkin aamupäivää. Parasta. Eilisestä vuorokaudesta olin siis hereillä about 5 tuntia, koska nukkuminen oli ainut tila kun ei ollu paha olo... En jaksanu ees kattoo netflixiä et miettikääpä sitä! Täällä ei siis kukaan muu oo kipeenä et en tiiä mistä mä oon tän onnistunu saamaan, mutta ainakin just nyt olo on parempi kun eilen (johon ei muuten paljoo vaadita) mutta katotaan miten käy kun yritän syödä koska eilen pakotin itteni syömään ainoastaan yhen banaanin.. Thumbs up, ois kiva päästä taas kunnolla elävien kirjoihin!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kunpa oiski ollu, ei ois ärsyttäny niin paljoo ja se ois luultavasti ollu kivan illan seurauksena mut eiiii...

      Poista
  2. Äläpä, raukkaa ei vissiin kiinnostanu selfiet mun kans:-D

    VastaaPoista