10. syyskuuta 2014

Training School #2

Toka, tai oikeestaan eka kokonainen päivä alkaa olla pikkuhiljaa pulkassa täällä Training Schoolilla ja päällimäiset fiilikset on edelleen tosi jees! Onhan nää läpikäytävät asiat aika itsestäänselvyyksiä, mutta on täällä jotain uuttakin tietoo tullu ja meiän ope on niin hyvä tyyppi et kyllä sitä jaksaa kuunnellakin! Tärkein ja kiinnostavin asia täällä eli ruoka on ollu, noooh sanotääräset nakin palat mä kyllä skippasin suosiolla dinnerillä.

Oli ihan superkiva ylläri kun mun hostit oli ostanu mulle sellasen yllätyspaketin, mihin kuulu liput sinne torstain Nykin reissulle, parit lahjakortit, Cultural Care sälppää kuten college&kassi ja kaikkee muuta kivaa. Jeejee thanks guys! Ootan jo ihan innoissani toki torstaita ja New Yorkia, mutta myös perjantaita ja host-perheen tapaamista kun täällä kuitenkin puhutaan kokoajan tulevasta perheestä niin ajatukset on tietty paljon jo siellä.


Täällä on mun mielestä hauskaa kun jengiä on ihan eri puolilta maailmaa ja monista huomaa niin hyvin että mistä ne on kotosin:-D So far täällä on kyllä ollu aika klikkiytynyttä kotimaiden mukaan, mutta myönnän kyllä itekin meneväni ekana aina juttelemaan suomityttöjen kans, on vaan niin kiva et pystyy aina välillä kommunikoimaan niin että käytössä on koko sanavarasto! Niin ja onhan nää suomitytöt muutenkin ihan huippuja, meillä kävi hyvä tuuri vaikka valitettavasti ei tulla sit asumaan ihan lähekkäin.

Nauroin just et miten hassua oli tajuta tänään et ei siellä tunneilla tarvii mitenkään erityisesti mielessään kääntää open puheita suomeks, sillä en ees tajuu että opetus on vieraalla kielellä! Oon myös uteliaana kuunnellu oikein meiän ryhmäläisten puhumista, ja vaikka kaikki puhuu suht sujuvaa enkkua niin kyllä suomalaisten&ruotsalaisten puhe on ihan eri levelillä kun muiden. Oikeesti! En tarkota mitenkään pahalla, mut oli vaan hauska huomata. Kaikkien kanssa pystyy toki hyvin kuitenkin puhumaan ja kaikki mielellään myös puhuu enkkua, PAITSI KAIKKI NÄÄ MILJOONAT SAKSAA PUHUVAT JOTKA PUHUU VAAN SAKSAA!! Vaikka eihän se mulle vanhana saksanlukijana oo ongelma, pysyn toki hyvin mukana keskusteluissa! Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin saatoin ehkä kysyä niiltä että mitä kieltä ne puhuu kun en ymmärtäny sanaakaan...

Meillä loppu muistaakseni puol seiska tänään vika tunti ja me suunnattiinkin sit dinnerin närppimisen jälkeen tohon kylälle kävelemään Starbucksin kiilto silmissä, mut vaikka me tovi tossa käveltiinkin niin ei me kyllä Markettia ja Donkin Doughnuttia kummempaa löydetty... Ekat dollarit me kuitenkin tuhlattiin ja mä olinkin ihan fiiliksissä älymakeesta Oreo Milkshakesta!  Huomenna meillä ois edessä oppitunteja ysiin asti, joten mä meen nyt keräämään voimia kaikkia niitä loputtomia oppitunteja varten!


1 kommentti:

  1. JOO SIIS NOI FRIKIN SAKSALAISET. Koko Ranskakin on niitä pullollaan ja ne vaa hengaa kaikki yhessä ja puhuu saksaa. Sit jos niille koittaa puhuu enkkuu, nii vähän ajan päästä vaihtaa suosiolla ranskaan, ku ei siit tuu mitään :D

    VastaaPoista