27. lokakuuta 2014

Sattuu ja tapahtuu-sunnuntai


Olipa aikamoinen päivä. Alotetaan tapahtuu-osiolla: Tän sunnuntain piti alunperinkin olla spessu, sillä tälle päivälle oli järjestetty kuukausittainen au pair-meeting ja tällä kertaa Trunk or treat-teemalla joka oli koko perheen juttu eli tarkotuksena oli koristella auton takakontti ja kierrellä sitten hostlapsien kanssa muiden autoilla karkkien perässä. Kauheen monet muut au pairit ei tästä ollu kauheen innoissaan, mutta meiän hostperheessä oli suunniteltu tätä jo vaikka kuinka kauan! Hm omin pikku kätösin nikkaroi arkun ja puki luurangoille ykköset ylle ja meikkis hankki Targetista kaikkee halloweensälää. Meille oli myös Amazonin ihmeellisestä maailmasta tilattu asut valmiiks jo aika päivää sitten. Hyvät valmistelut tuotti ilmeisesti tulosta kun poistuttiin miitistä paria lahjakorttia rikkaampina kun sekä mun asu että auton koristelut palkittiin yhtinä parhaista! Vaikka me siis hyvin oltiinkin valmistauduttu, niin niinhän siinä aina käy että elämä yllättää aina yllättävimmillä hetkillä ja odottamattomilla tavoilla.
Tän kertanen yllätys näytti tältä. Kuvassa oleva kapine joka (tällä hetkellä entisenä) pyöräilykypäränäkin tunnetaan ei enempää eikä vähempää kun pelasti tänään Vaughnin hengen. En aikasemmin kai ookkaan maininnu että V tykkää ihan sikkenä pyöräillä ja synttärilahjaks herra saikin uuden, hienon pyörän jonka renkaita onkin naapuruston mäissä ahkerasti viime aikoina kulutettu. Itku pitkästä ilosta as usual, sillä tänään ovelle ilmesty itkevä, yltä päältä veren peitossa oleva poika joka itekin oli tapahtumien kulusta vähintään yhtä ulapalla kun kaikki muutkin. 

Tässä siis sunnuntain sattuu-osuus: Vaughn oli kaatunu pyörällään tänään ihan urakalla, mutta shokkitilasta ja kovasta tällistä johtuen yksityiskohdat tästä on edelleen pojalle itelleenkin hämärän peitossa. Hostit sit kiirenvilkkaa lähti viemään poikaa sairaalaan jossa röngenien ja ct-kuvausten jälkeen vakavammilta vammoilta säästyny V pääsi illalla kotiin nukkumaan. Aivotärähdys, hampaan halkeeminen, kädet sekä kylki ja naama enemmän tai vähemmän auki oli kuitenkin rikkinäisen kypärän lisäks tuloksena tästä kohtalokkaasta pyöräretkestä. Päähän kohdistunu tälli oli siis verran kova, että poikaparka ei muista tapahtuneesta mitään vaan kun ihmeen kaupalla kotiin kaatumisen jälkeen löydettyään tää kyseli vaan että miks hän on ihan verinen ja kaikkialle sattuu. Seuraavat päivät V viettääkin sit kotona täyslevossa, sillä aivojen palautumista edistääkseen herra ei saa tehdä mitään aivoja haastavaa vaan ykköslääkkeen eli unen lisäks sallittua on leikkiminen ja telkkarin kattelu, mutta esimerkiks kaikki iPadeilut sun muut on nyt pannassa että aivot saa kunnolla levätä. Muumiota muistuttava poika on tällä hetkellä aika hurja ja sydäntä särkevä näky, mutta sitäkin enemmän mua teki pahaa kattoo kuinka vakavaks tää tietty veti vanhemmat. Mutta paljon pahemminkin olis voinu käydä ja nyt onneks nukkumista muutenkin rakastava Vaughn on pian taas entistä ehompi! 
Eli alkuun vielä palatakseni, meikkis pakkas siis yksin yhen Mad Hatterin ja yhen Olaf-lumiukon omien kimaltavien helmojeni sekä tän ruumisarkun lisäks iltapäivällä autoon ja koristeli takakontin paraatikuntoon edellä mainitun hullun hatuntekijän kanssa kateltuaan ensin iltapäivän minimaratooniluonteisesti Arielin tarinat 1&2 sekä ruokittuaan nää disneyhahmot suomityyliin hm:n tekemillä superhyvällä lohella ja perunamuusilla. Hm  kyllä ilmesty sitten yllättäen mestoille vielä auttamaan kun ne oli saanu V:n turvallisesti kutakuinkin ehjänä kotiin. After all kaikki meni siis ihan hyvin kuitenkin! 

Että sellanen päivä tällä kertaa. 

8 kommenttia:

  1. Sul on kyl aivan huippu blogi! Itsekin olen suunnitellut aupairiksi lähtöä jo jonkun aikaa ! Sait musta ehdottomasti uuden lukijan! :) pystytkö laittamaan jotenkin asetuksista tähän myös mobiiliversion niin on kivempi jatkossa lukea phonella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos paljon:-) jatka ihmeessä suunnittelua, mä ainakin oon tykänny tosi paljon!! Ja jos tulee jotain kysyttävää niin mä autan mielelläni mikäli vaan voin! Hahaa mobiiliversiossa on mun kannalta se ongelma, että se näyttää ihan kamalalta mutta mä nyt vielä harkitsen et jos ottaisin senkin käyttöön taas...:-D

      Poista
  2. Apuaa oot ku ilmetty Elsa haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha saatuani kuulla tota jo ilman asua oli Elsa kyllä aika helppo valinta myös halloween-asuks:-D

      Poista
  3. Noi valkoset hiukset on niin Elsa ku vaan voi!! Ihana asu, mulla taas ei oo mitään hajua mitä laitan perjantaina päälle :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tarvinnu paljon peruukkeja hommailla:-D nooo onhan tässä vielä monta päivää aikaa ja onneks asuja kaupat pullollaan!!

      Poista
  4. HUI! Stressaan sitä itekin, et jos sattuis jotain kamalaa lapsille mun valvonnan alla. Niinku kolari tms.. Onneks mitään vakavaa ei oo kuitenkaa tapahtunu. :)

    VastaaPoista
  5. No äläpä!! Mäkin olin ilonen paitsi siitä että pojalle ei käyny sen pahemmin, niin myös siitä ettei toi käyny mun valvovan silmän alla enkä ollu esim. Yksin kotona tollon!! Pidetään peukut pystyssä et kaikki menis hyvin!!

    VastaaPoista