10. marraskuuta 2014

Tää viikko päätty hymyyn



Sekavan sekalaisen kuvagallerian ainoa yhdistävä tekijä on se, että jokaisessa tuikitärkeessä kuvassa esiintyy hetkiä mun viime viikosta. Maanantain futispelailuja ja aupparimiittiä ruotsalaisten kanssa, lasten tiistain(kin) vapaapäivästä aiheutunutta selvästi havaittavissa olevaa väsymystä, keskiviikon suomihengailua ja VS:n rasvahuumaa, torstain skypeilyjä ja kauan kaivattua tsillailua, perjantain relaa ja uutukaisen vaa'an kanssa tekemäni sopimuksen mukaisesti light jätskiä ja sateenkaari, lauantain yökyläreissua Päivin ylisöpöjen jouluvalojen alle sekä sunnuntain viettoa Restonissa kera samaisen suomineidon. Such a good week kaikenkaikkiaan, joten nyt kelpaa hymyssä suin kohdata seuraavat 7 päivää!

2 kommenttia:

  1. Heiiii aivan ihania kuvia, mut ihan pakko nyt mainita kun on jo hetken häirinny et nää on ihan kamalaa pikselimössöö ja tosi huonolaatusii :s Mistähän johtuu koska esim sun instagram-kuvat on tosi hyvälaatusii?? Ja en siis millään pahalla tietenkään sano, ihan hyvää tarkotan tällä kun mainitsen koska harmittaa jos et ite vaik nää miltä nää sun ja vastakohtasesti mun koneel näyttää tms ja jää hyvät kuvat tavallaan kokematta, kun ei vaan enää meinaa millään saada ees selvää sisällöstä:O Voin laittaa screenshottii tai muuta jos haluut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa mä syytän ipsun kameraa:-D No ei, vaikka suurin syyhän on just se et about kaikki kuvat on puhelimella otettuja, vaikka eniten se laatu taitaa kärsiä muokkausvaiheessa... Joo oon kans katellu et aika mössöks menee mut ite kun kattelen lähinnä mobiileilla niin ei oo silleen häirinny mut pitää koittaa nyt ainakin tallentaa kuvia isompina ja jos jaksan niin kikkailla kuvanjakopaikkojen kans! mutta suosittelen selaamaan tätä sivua vaan puhelimella, näyttää paremmalta:-D

      Poista