8. elokuuta 2014

my days are numbered

Lukekaa siis tästä: 31 päivää eli tasan kuukausi aikaa jäljellä lähtöön, mikäli kaikki menee suunnilleen suunnitelmien suuntasesti! Fiilikset on edelleen tosi jeejee, etenkin kun asiat on tällä hetkellä aika hyvin under control, jolla tarkotan siis sitä että oon...

» Saanu varattua itelleni ajan viisumihaastatteluun ens viikolle ja näin ollen myös käsittelymaksun suurunen summa on vaihtanu omistajaa. Viisumiasian mahdollisesti tuskallisin osuus, sen kaavakkeen täyttäminen on mulla kuitenkin vielä edessäpäin, can't wait..... Mielenkiinnolla odotan, koska täällä meinas palaa hermo jo pelkästään ton ajan varaamisen säätämisen kanssa:-D Mut ehkä se lomake ois yhteistyökykysempi, who knows. Sit pitäis muistaa käydä nappaamassa ne siihen viisumiin kelpuutettavat photot ja toki mennä sinne ite haastatteluun! Lisäjännitystä tarjoilee posti Bostonin toimistolta saapuvien lomakkeiden muodossa, sillä ilman niitä ei haastatteluun oo asiaa. Toivotaan siis että ne tulis pian!
» Onnistunu saamaan ajan lääkärintarkastukseen myöskin ens viikolle. Ja mikä parasta, en joudu menemään yksityiselle vaan pääsen ihan tähän meiän hooodzeille omalääkärille vaikka hoitajakin naureskeli et miten voi olla mahdollista et löytykin vapaita aikoja, jeeee! Meiän tulee siis kiikuttaa lääkärille lappu johon hän täyttää sitten kaikki painot, pituudet, mahdolliset sairaudet jne. Eli tää on siis vakiotoimenpide eikä mulla oo mitään erityistä syytä lääkärikäyntiin!
» Myöskin junaillu itteni käymään ens viikolla autokoulun harkkavaiheen ja sitä seuraavalla sit syventävän vaiheen. Onneks ei mee tääkään asia ihan viime metreille, huuups. Mut pääasia et saan noi suoritettua eikä tarvii sit säätää mitään ajokorttijuttuja kun joskus palaan Suomeen.
» Tilannu rikosrekisteriotteen josta ei löytyny mitään ylläreitä vaan mulla on virallisesti puhtaat jauhot pussissa.

Eli jee hyvä mä, vielä kun muistan sit hoitaa noi kaikki jutut:-D Lisäks luvassa olis vielä tärkeistä papereista kopioiden ottamista ja eteenpäin lähettelyä, maksujen maksamista, pariin online workshoppiin osallistumista (oon aina töissä kun niitä olis, whyyyy) ja ainakin kansainvälisen ajokortin tilailua. Ja apua kohta myös tuliasten ostamista ja pakkaamissuunnitelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti