16. joulukuuta 2015

Tämä ei ole joulumielenosoitus

Toistan, joulu ei jaksa vieläkään kiinnostella vaikka oon käyny istumassa joulupukin sylissä (kerroin sille et oon käytännössä sen naapurista kotosin samalla kun se vastas odotuksia elokuvien irstaista pukeista), kuunnellu autossa vaan joululaulukanavaa (ihan vaan huomatakseni et suurin osa niistä on Demi Lovatoakin huonompia) ja leiponu jopa pipareita (tappaakseni aikaa tappopitkänä sateisena työpäivänä lasten kanssa). 

Viime sunnuntaina sain kunnian olla lasten kanssa kooooooko päivän kun hostit lähti taloshoppaileen jättäen mut vastuuseen aamuysistä myöhästyneen lennon takia aamukahteen asti - ja koko päivän siis sato vettä. Olin ovelana leiponu ihan ite alusta alkaen piparitaikinaa valmiiks jääkaappiin joten aamupäivä käytettiin paistamalla pipareita ja iltapäivä koristelemalla. Ja illalla katottiin vielä Joulutarina! Mä olin ihan fiiliksissä kun se löyty xfinityn demandista mut näiltä viisvuotialta homma meni luonnollisesti ihan yli hilseen eikä ne osannu arvostaa kun osottelin niille Suomen maisemia, mut ei haittaa koska Joulutarina on paras. Itseasiassa sunnuntai oli ihan kiva  päivä, mut tollanen kevyt pieni  työrupeama ei ollu paras mahollinen startti joululomalle. Sanotaanko vaikka niin et oon aika innoissani et nää on huomenna jossain joululeiriasiassa koko päivän kun ollaan sateen takia pyöritty tässä sisällä kolme päivää...
Ja tässä kooste Parkerin "Pihla ei varmaan huomaa kun se ottaa kuvia niin voin vähän syödä kuorrutetta"-kuvista:
Tässä valmiita tuotoksia! Lapset jakso yllättävän hyvin kans väkertää näiden parissa vaikka koristeista itse kultakin meni ainakin puolet suuhun ja ekan 3min jälkeen Parker totes ettei tää ookkaan niin kivaa kun se luuli haha. Mut kattokaa kuinka söpön "family cookien" tää herra teki (kolmas kuva) liimaamalla kaikille perheenjäsenille tehdyt piparit yhteen. Ja myös mulle tehty nimikkosammakko oli aika söpö. Ja koska ite tykkään tehä tämmösiä niin oli kiva kattoo kuinka Sydney suunnitteli ja sommitteli omiaan ihan innoissaan! Funfunfun siis, niinkun ihan oikeestikin.
Tavallaan on kiva kun lapsia lukuunottamatta muutkaan ei oo yhtään joulufiiliksissä niin ei tarvii esittää olevansa innoissaan, vaan voi suunnitella hostäidin kanssa et vois vaan tilata kiinalaista jouluks (ei voidakaan koska aattodinneri onkin täällä) eikä tarvii jouluhössöttää, mut toisaalta ei tuu kyllä vahingossakaan jouduttua joulufiiliksiin kun muitakaan ei kiinnosta. Mut nopeestihan tää on taas ohi, pari päivää vielä. Jospa ens vuonna jaksais taas kiinnostaa! Näihin positiivisiin tunnelmiin; hyvvveeee joulua kaikille, nauttikaa te kaikki jotka pääsitte kotiin viettään joulua!

2 kommenttia:

  1. Moi Pihla, löysin tieni tänne pari päivää sitten! :) Siulla on tosi mukavanoloinen blogi. Suunnittelen au pairiksi lähtemistä heti kun saan maisterin paperit, joten mukava lueskella toisten ajatuksita ja tuntemuksista matkan varrella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hei kiitos, toivottavasti blogista on ollu jotain hyötyä:-) tsemppiä opiskeluihin ja toivottavasti suunnitelmat selkenee!!

      Poista