18. huhtikuuta 2015

Totuus cherry blossomeista

Expectation: Jefferson memorial vaalenpunasten kirsikankukkien ympäröimänä niinkun kaikissa kuvissa aina näkee
Reality: Kriteerit Jefferson memorial sekä kukkia täyttyy, mutta siihen se sit jääkin.
Expectations: Kirsikkapuiden ympäröimät söpöt rantatiet Waterfrontin ympärillä. Teitä pitkin kävellessä sielu ja silmä lepää kun lumoavien kauniiden maisemien lisäks ympärillä leijailee satumaisesti kukkien terälehtiä ja kaikkialla leijailee kukkien huumaava tuoksu.
Reality: Turisteja on vähintään yhtä paljon kun kukkien terälehtiä, ympärillä leijailee aurinkorasvan ja lämipimimpinä päivinä varmasti myös hien vieno tuoksu yhdistettynä ruokakojuista kantautuvaan hotdogien käryyn.

Expectations: Poseeraan tässä seesteisenä nauttien kirsikankukkien ja kauniiden maisemien yhdistelmästä ajatuksiini uppoutuneena
Reality: Raivasin kyynerpäätaktiikalla sopivan kolon kukkien eteen ja rajasin kuvista jälkikäteen ylimääräset turistit pois. Kuvia ottaessa otollisesta paikasta ei voinu liikahtaakkaan koska pienikin poispäin suuntautuva liikehdintä ois aiheuttanu vieressä vuoroaan odottavien turistien vyörynnän kohti kukkia.
Expectations: Onpa kiva päästä ottamaan DCstä kuvia cherry blossomien ympäröimänä, saa varmaan tosi nättejä kuvia!
Reality: No words needed, aina oli jonkun turren naama edessä....
Täällä siis kirsikankukat kukki(i?) ja DC on tavallistakin enemmän täynnä turisteja. Vissiinkin useemmankin kuukauden kestävä Cherry blossom festivaali veti viikonloppuna paraatin ansiosta entistäkin enemmän jengiä puoleensa ja meno oli kuulemma aika ruuhkasta! Nää kuvat on siis tän viikon maanantailta, aamupäivältä, että voin vaan kuvitella miltä tuolla on näyttäny viikonloppuna... Mut älyttömän nättiähän tuolla oli, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Ehdottomasti kannatti käydä kattomassa vaikka me päädyttiinkin vaan kävelemään pieni pätkä sitä rantatietä. Kaikki kukat ei vielä ollu kyllä täydessä loistossaan sillä national mall ei hehkunu vielä vaalenpunasena, et voi olla et se tulee vielä käytyä tsekkaamassa. Mut parasta on täällä puut kukkii kaikkialla muuallakin, esim. Meiän pihalla: 
Ei mulla muuuta, aattelin tähän loppuun vielä taas mainita et täällä on lämpöäasteet lähempänä kolmeekymppiä kun siellä on satanu kuulemma räntää:-) 

1 kommentti: